Croissant idätetyillä jyvillä

Ainekset

Valmistusohje

Sekoittaminen: 4 minuuttia hitaasti ja +/- minuuttia nopeasti. Lisää idätetty ruis viimeisen 4 minuutin aikana.

Taikina lämpötila: 18-20 ° C

Välilepo: Aseta taikina tarjottimelle. Peitä muovillä ja anna levätä 30 minuutin ajan -18 ° C: ssa

Laminointi: Aseta voi taikinan keskelle ja taita taikina tasaisesti molemmin puolin

• Rullaa taikina 8 mm:n paksuiseksi ja tee kaksinkertainen taitos. Toista tämä vaihe.

• Anna taikinan levätä 30 minuuttia jääkaapissa

Rullaa taikina lopuksi paksuuteen 3 - 5 mm.

Muotoilu

• Leikkaa taikina kolmioiksi (pituus 11cm ja korkeus 22cm, paino 65-70 g)

• Venytä kolmiota hieman ja aloita vierittäminen varovasti pohjasta huippua kohden.

Kohotus 90 - 120 minuuttia 28 ° C:ssa ja 85% suhteellinen kosteus

Koristelu ennen paistoa: sivele/suihkuta pintaan Sunset Glaze Easy Clean -kiillettä

Paistolämpötila: 205°C, 1 sekunnin höyry

Leivonta-aika:  16-18 minuuttia

Löydä

Related recipes