Industrial Patisserie Competence Center - konditoriateollisuuden osaamiskeskus

Todellinen osaamiskeskus

Puratos tietää että teollisten asiakkaiden tarpeet poikkeavat merkittävästi käsin leipovien, ruokapalveluyritysten ja ruokamarkettien tarpeista. Siksi konditoriateollisuuden osaamiskeskus (IPCC) perustettiin tarjoamaan teollisille leivonnaistuotteiden valmistajille täysin varustellut testauskeskukset, jotka keskittyvät teknologiseen innovointiin ja prosessien optimointiin. Yhteensä 11 eri maassa toimivat osaamiskeskukset auttavat asiakkaita kaikkialta maailmassa tarjoamalla käyttöön kaikki konditorialiiketoiminnan kehittämiseen tarvittavat tilat ja työkalut.

Tutkimustyö

Osaamiskeskukset keskittyvät erityisesti tutkimustyöhön.

Pyrimme aina varmistamaan, että olemme ajan tasalla leivonnaisalan uusimmissa trendeissä, joten käytämme huomattavasti aikaa sekä resursseja leivonnaistuotteiden aineksien uraauurtavaan tutkimustyöhön, yhteisvaikutusten ja prosessien tutkimiseen ja myös teknologioiden tutkimiseen yhteistyössä laitevalmistajien kanssa.

Näin osaamiskeskuksissa vierailevilla on käytössään todella mittava alan asiantuntemus

Kehitystyö

Yhteistyö asiakkaiden kanssa on ehdottoman tärkeää osaamiskeskuksillemme.

Yhdistetty asiantuntemus mahdollistaa uudenlaisten valmistuotteiden ja konseptien luomisen, uusien aineosien löytämisen ja tuotantolinjojen optimoinnin.

Uusinta kehitystä edustavissa tiloissamme asiakkaat voivat myös kokeilla mahdollisia ratkaisuja testausympäristössä ennen niiden ottamista varsinaiseen tuotantoon.

Koulutus

Osaamiskeskukset tarjoavat optimaaliset puitteet harjoitteluun teknisillä tuotantolinjoilla.

Useat erilaiset pilottivaiheen laitteet ovat käytettävissä realistisessa tuotantoympäristössä, joten osaamiskeskuksissa asiakkaat ja sidosryhmät voivat harjoitella todella hyödyllisellä tavalla.

Tukipalvelu

Osaamiskeskuksien toiminnan tukena on maailmanlaajuinen teknisten konsulttien ja tutkimus- ja kehitystyöjohtajien verkosto, jotka ovat teollisten sovellusten sekä prosessien asiantuntijoita.

Asiantuntijamme eivät pelkästään auta asiakkaita paikan päällä keskuksissa, vaan he vierailevat myös leipomoissa varmistaakseen että asiakkaat saavat alan johtavaa tukea omissa tuotantotiloissaan.

Lisää tietoa teollisen leivonnaisvalmistuksen osaamiskeskuksistamme löytyy sivustomme yhteystiedot-osiosta.