Puratoksen historia

Puratos on perustettu Belgiassa vuonna 1919. Jo yli 100 vuoden ajan on Puratoksen toiminta perustunut innovointiin ja sillä tiellä olemme edelleen. Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkuvasti inspiroinut meitä tavoittelemaan parempaa.

Puratos Group on belgialainen perheyritys. Puratos Finland Oy on perustettu 2014, mutta Puratoksen laadukkaat tuotteet ovat olleet saatavana Suomessa jo vuosia sitä ennen. Puratos Finland Oy myy Puratoksen tuotevalikoimaa b to b -asiakkaille: leipomoille, konditorioille ja suklaanvalmistajille. Puratoksen tuotevalikoima on erittäin laaja, joten nettivsivuillamme on esitelty vain osa tuotteista.  Tämän lisäksi valmistamme myös räätälöityjä tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin.

Olemme aina tehneet selkeät lupaukset asiakkaillemme ja kaikille sidosryhmillemme, jotka olemme myös pitäneet. Aiomme jatkaa samalla tiellä myös tulevaisuudessa. Haluamme olla luotettava kumppani.

Tämä periaate koskee mm. tuottajiamme sekä Puratoksella työskenteleviä, kuten myös työ- ja asuinyhteisöjämme, tuoteperintöämme, asiakkaiden ja kuluttajien terveyttä ja hyvinvointia - ja myös koko maapalloa.

Kiitämme viimeisestä sadasta vuodesta ja jatkamme yhdessä tulevaisuuden rakentamista. Antaa Puratoksen taian jatkua.