Toimintaperiaatteemme

Puratoksen taika

Uskomme Puratoksella, että ruoalla on poikkeuksellinen voima elämässämme: voima ruokkia, ruokkia, lohduttaa ja tuoda perheitä yhteen. Se voi yhdistää ihmisiä erilaisista taustoista ja se saa hymyn huulillemme, kun juhlimme elämän hetkiä – suuria ja pieniä.

Emme ota tätä suurta vastuuta kevyesti. Olemme sitoutuneet toimintamalliin, joka on kestävä, kunnioittava ja tasapainoinen. Toteutamme suunnitelmia CO2-neutraaliuden saavuttamiseksi, veden vastuulliseksi käyttämiseksi ja jätteen vähentämiseksi. Raaka-aineemme hankitaan vastuullisesti, pyrimme takaamaan viljelijöille turvallisen ja vakaan tulon. Työskentelemme sopusoinnussa niiden yhteisöjen kanssa, joihin kuulumme ja panostamme elämää mullistavien koulutusmahdollisuuksien tarjoamiseen leipomokouluissamme. Olemme sitoutuneet työntekijöihimme ja luomme välittävän työympäristön, joka toivottaa tervetulleeksi monimuotoisuuden ja edistää henkilökohtaista kehitystä.

Pyrimme jatkuvasti kasvattamaan positiivista vaikutustamme luomalla innovatiivisia ruokaratkaisuja, jotka edistävät terveyttä ja hyvinvointia ja vievät tasaisesti yrityksiä, asiakkaita, ihmisiä ja planeettaa eteenpäin.

 

Inspiraatio ja innovaatio

Haluamme olla uusien ideoiden lähde ja luotettava kumppani kaikille, joiden kanssa toimimme yhdessä.

Uskomme kuluttajien asettavan ruualle yhä suurempia vaatimuksia liittyen laatuun ja ideoihin.

Voidaksemme vastata näihin odotuksiin teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa luotettavina innovointikumppaneina. Lähestymistapamme perustuu Puratoksen kuuteen perusarvoon, jotka on nimetty alla.

ARVOMME

Visiomme

Visiomme

Visiomme määrittelee tulevaisuutemme rakentuen nykyisyyden varaan. Se yhdistää strategiamme tarkoitukseemme ja tasoittaa tietä tiimimme suoriutumiseen erinomaisesti. Vision avulla voimme unelmoida isosti, kohdata ja voittaa esteitä sekä asettaa uusia tavoitteita.  

Rohkeus

Rohkeus

Rohkeus tarkoittaa toimimista itsevarmasti ja optimistisesti vastoinkäymisissä. Se pakottaa meidät etsimään uusia ratkaisuja, innovoimaan ja parantamaan jatkuvasti. Rohkeus antaa meille mahdollisuuden ottaa harkittuja riskejä visioamme tavoitellessa.

Intohimo

Intohimo

Intohimo inspiroi meitä. Intohimo leipää, leivonnaisia ja suklaata kohtaan, intohimo ihmisiämme, kulttuuriamme, asiakkaitamme, yhteisöjämme, planeettamme ja tuloksiamme kohtaan. Intohimo antaa meille tarkoituksellisuudentunteen; se antaa meille mahdollisuuden ajatella pitkällä tähtäimellä ja samalla tuottaa lyhyen aikavälin tuloksia. Intohimo pakottaa meidät toteuttamaan sitä, mikä aluksi tuntui mahdottomalta.  

Yhteistyö

Yhteistyö

Yhteistyö on avaimemme menestykseen. Kun tiimimme työskentelevät tiiviisti yhdessä yhdistäen erilaiset taustansa, kokemuksensa ja vahvuutensa, saamme aikaan paljon. 

Rehellisyys

Rehellisyys

Rehellisyys on moraalinen kompassimme. Moraalisten ja eettisten periaatteiden ohjaamana kohtelemme ihmisiä kunnioittavasti ja arvomme määrittävät aina toimintaamme. Meillä on nollatoleranssi epäeettiselle käytökselle.

Laatu

Laatu

Laatu on standardi, jolla mittaamme kaikkea toimintaamme. Tavoitteemme on onnistua ensimmäisellä kerralla ja pyrimme aina kehittymään. Laatu on jokaisen tiiminjäsenemme vastuulla, kun vaadimme korkeimpia standardeja ja kehitämme jatkuvasti toimintatapoja.

Toimintaohjeemme - code of conduct

Olemme lähellä ihmisiä kaikkialla missä toimimme. Pyrimme sisäistämään maan kulttuurin ja ainutlaatuiset tavat.

Teemme näin kahdesta syystä: tarjotaksemme parempaa palvelua asiakkaillemme ja perehtyäksemme paikalliseen kulttuuriin ja voidaksemme oppia eri kulttuureista asiakkaitamme varten.

Yhdistämme monimuotoisuuden ja yhtenäisyyden: jaamme samat arvot ja olemme laatineet yhtenäisen globaalin toimintatavan, jota kutsumme ”Puratoksen taiaksi”.

Toimintamme pohjautuu eri kulttuureissa toimimisesta saatuun kokemukseen sekä yhteistyöhön alan parhaiden leipureiden, kondiittoreiden ja suklaamestareiden kanssa.

Speak up @ Puratos

Puratos on sitoutunut harjoittamaan liiketoimintaa oikeudenmukaisesti, rehellisesti ja lakeja sekä arvojamme ja toimintaperiaatteitamme kunnioittaen. Mikäli tästä huolimatta havaitset jonakin päivänä toimintaa, joka ei ole lainsäädännön, toimintaohjeemme tai yrityksemme käytäntöjen mukaista, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen codeofconduct@puratos.com tai Speak Up - online-portaaliimme. 

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä Puratoksen paikalliseen edustajaan!

Organisaatiomme

Puratoksen organisaatio on maailmanlaajuinen ja asiakassuuntautunut. Puratos on samalla tiivis perheyritys.