Sensobus

Paikallista tutkimusta

Puratoksella tiedämme, että, kuluttajat ovat hyvin tarkkoja siitä mitä he syövät, ja että mieltymykset kehittyvät jatkuvasti myös paikallisesti. 

Makumieltymysten muutosvauhdissa mukana pysyminen voi olla haasteellista, ja makumieltymysten muuntaminen liiketoimintamahdollisuuksiksi on sitäkin haasteellisempaa.

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen aistinvaraisen arvioinnin tutkimusmenetelmän voidaksemme tarjota asiakkaillemme tietoa siitä, mitä mieltä kuluttajat ovat asiakkaamme tuotteista.

Kehitimme konseptia vieläkin pidemmälle ottamalla käyttöön Sensobusin, liikkuvan aistinvaraisen laboratorion.

Sensobus – liikkuva laboratorio

Sensobus on ainutlaatuinen ja täysin varusteltu aistinvaraisen arvioinnin tutkimuslaboratorio, joka voidaan ajaa sinne missä kuluttajat tekevät ruokaostoksensa. Laboratorion kapasiteetti on 300 kuluttajaa päivässä. Makumieltymysten selvittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Sensobus mahdollistaa myös testaushinnoittelun ja markkinointi- ja viestintäkonseptien laadinnan.

Millaisia pakkauksia asiakkaat haluavat, ja mikä parantaa asiakkaiden käsitystä brändistä? Entä millaisia tietoja asiakkaat tarvitsevat ja hyödyntävät ostopäätöksiä tehdessään?

Jo muutaman päivän paikan päällä työskentelyn jälkeen saadaan helposti edustava otos halutun kohderyhmän mieltymyksistä.

Tietoa tuotekehitystä varten

Sensobusissa on kahdeksan testauspaikkaa, ja vapaaehtoiset istuvat jokainen omalla paikallaan ja heille tarjoillaan erilaisia leipomo-, leivonnais- ja suklaatuotteita arvioitavaksi (määräytyy suoritettavan tutkimuksen mukaan).

Tutkijat esittävät myös useita kysymyksiä kuluttajille heidän mieltymyksistään ja näkemyksistään ja näin saadun palautteen perusteella asiakkaitamme voidaan auttaa tuotteiden kehittämisessä nopeasti ja tarkasti.

Kuluttajien mieltymykset on helppo selvittää nopeasti sekä Pohjois-Amerikassa että Euroopassa.

Lisäksi yli 10 vuoden asiantuntemus kuluttajatutkimuksesta mahdollistaa näin saatujen tulosten vertailemisen alan keskimääräisiin tuloksiin ja olemassa olevaan dataan.

Koko palvelu käytössäsi

Liikkuva aistinvarainen tutkimuspalvelu kuluttajien mieltymysten määrittämiseen on käytettävissä maailmanlaajuisesti.

Sensobus-palvelu on käytössä Euroopassa ja Yhdysvalloissa, ja Sensovan-palvelu Pyreneiden niemimaalla.

Aasian ja Tyynenmeren alueella on kolme Sensoboxia, jotka ovat siirrettäviä pieniä messuosaston tyyppisiä laboratorioita, jotka voidaan asentaa kauppakeskuksiin tai muihin sopiviin paikkoihin.

Tällä hetkellä yksi Sensobox on käytössä Kiinassa, ja toinen Malesiassa Kaakkois-Aasiaa varten ja kolmas on käytössä Uudessa-Seelannissa ja Australiassa.

Perinteistä tutkimusta tehdään siis uusilla tavoilla.

Lähin Sensobus tai Sensobox löytyy sivustomme yhteystiedot-osiosta.