Innovaatiokeskus

Autamme sinua luomaan parhaat tuotteet

Maailmanlaajuinen 575 teknisen asiantuntijan tiimimme on palveluksessasi. Autamme sinua kehittämään leipomo- ja leivonnaistuotteiden sekä suklaan valmistukseen liittyvää osaamista.

Asiantuntijamme jakavat tietotaitoaan ja kehittävät uusia reseptejä ja tuotekonsepteja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa tavoitteenaan parhaat mahdolliset tuotteet.  

Kaikki 88 innovaatiokeskustamme on varustettu uusimmalla teknologialla. Yhdessä huippuosaajiemme avustuksella pystymme innovoimaan sekä vertaamaan tuotteitasi kilpailijoiden tuotteisiin ja järjestämään mm. aistinvaraisia arviointeja parhaiden mahdollisten ainesosien valitsemiseksi.

Innovaatiota kaikille

Maailmanlaajuinen 575 teknisen asiantuntijan verkostomme ja 88 innovaatiokeskustamme tarjoavat asiakkaidemme käyttöön alan uusiman teknologian, asiantuntemuksen ja koulutuksen. Teemme myös kansainvälisten trendien tutkimuksia sekä maakohtaisesti että alueellisesti. Keskitymme kolmeen ydinalueeseen: leipomo- ja konditoriatuotteisiin sekä suklaan valmistukseen, ja näissä kategorioissa palvelumme ovat kaikkien asiakkaidemme käytettävissä yrityksen koosta riippumatta - käsityöläisistä teollisiin valmistajiin ja pikaravintoloista suuriin supermarketteihin. Kaikki asiakkaamme ovat tervetulleita innovoimaan kanssamme.

Sinun oma innovaatiokeskuksesi

Keskitymme kolmeen ydinalueeseen, jotka ovat leipomo- ja konditoriatuotteet sekä suklaan valmistus. Palvelumme ovat kaikkien asiakkaidemme käytettävissä yrityksen koosta riippumatta: käsityöläisistä teollisiin valmistajiin ja pikaravintoloista isoihin supermarketteihin – kaikki asiakkaamme ovat tervetulleita. Jos innovaatiokeskusta ei ole lähelläsi tai jos tarvitset ohjeistusta vaikkapa keskellä yötä tai viikonloppuna, voit aina ottaa yhteyttä Virtuaaliseen innovaatiokeskukseemme. Virtuaaliassistenttimme auttavat 24/7 tuotteiden valmistukseen liittyvissä haasteissa.

Miten yrityksesi hyötyy?

Teknistä koulutusta ja tuotekehitystä

Teknistä koulutusta ja tuotekehitystä

 
Tarjoamme asiantuntijakoulutusta sekä nykyisen tuotevalikoiman kehittämiseen, että uusien reseptien laatimiseen sekä koulutusta tuotteiden vertailussa. Tarjoamme koulutusta, asiantuntijaneuvoja sekä teknisiä seminaareja tuotekehitykseen liittyvissä eri alueissa, olipa kyseessä vaikkapa maku, tuoreus, tekstuuri, ainesosien yhteisvaikutukset, ravitsemus tai tuotteiden yhdistäminen muihin ruokiin.

Tuoteryhmien hallinta

 
Eri tuoteryhmien kannattavuustavoitteet voidaan analysoida ja määrittää yhdessä sopiviksi kaikille tuoteryhmille, ja yhdessä voimme myös laatia strategiat näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.
Tuoteryhmien hallinta
Tuoteprofilointi

Tuoteprofilointi

 
Mitkä ovat tuotteidesi tärkeimmät ominaisuudet? Onko se maku? Vai rakenne? Innovaatiokeskuksissamme pyritään löytämään asiakaskunnallesi parhaiten sopiva maku määrittämällä ensin tuotteidesi ainutlaatuiset ominaisuudet. Useiden eri valmistajien tuotteet asetetaan sen jälkeen paremmuusjärjestykseen, jotta voidaan selvittää miksi toiset tuotteet ovat toisia parempia. Lopuksi räätälöidään ratkaisut kohdemarkkinaan vetoavien tuotteiden valmistamiseksi.

Olemme lähellä

Jos haluat löytää uusia tapoja liiketoiminnan edistämiseen tai jos haluat vierailla uusinta teknologiaa ja osaamista edustavassa keskuksessa, ota yhteyttä tai pistäydy virtuaalisessa innovaatiokeskuksessa.

Industrial Bakery Competence Center - teollisen leivonnan osaamiskeskus

Industrial Bakery Competence Center - teollisen leivonnan osaamiskeskus tarjoaa asiakkaille tilat ja mahdollisuuden kehittää uusia leivontaratkaisuja.

Industrial Patisserie Competence Center - konditoriateollisuuden osaamiskeskus

Industrial Patisserie Competence Center - konditoriateollisuuden osaamiskeskus tarjoaa asiakkaille tilat ja mahdollisuuden kehittää konditoriaratkaisuja kokonaisvaltaisesti.