Lupauksemme sinulle ja tuleville sukupolville

Lupauksemme sinulle ja tuleville sukupolville

Puratos on perheyritys ja siksi ihmiset ovatkin aina olleet meille toiminnan ytimessä. Olemme luoneet hyvinvointia ja onnellisuutta sekä puratoslaisille että asiakkaillemme jo yli sadan vuoden ajan! Sitoutumisemme ei kuitenkaan lopu siihen vaan haluamme myös taata tulevien sukupolvien tulevaisuuden. Osakkaamme aikovat pysyä perheyrityksenä ja sen lisäksi saada aikaan tulosta, ottaen samalla huomioon sosiaalisen vastuumme yhteiskunnassa.

Haluamme vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan ja emme ota tätä tavoitetta kevyesti. Kaikki toimintamme perustuu kestävään kehitykseen. Haluamme tehdä töitä saavuttaaksemme hiilineutraaliuden, käyttää vettä vastuullisesti ja vähentää jätettä.

Vaalimme perinteisiä leivän, kakkujen ja suklaan valmistamisen taitoja ja raaka-aineemme ovat vastuullisesti hankittuja. Toimimme liike- ja toimintayhteisöjemme kanssa harmoniassa: haluamme taata viljelijöille tasaisen ja turvallisen toimeentulon joka puolella maailmaa ja investoimme mm. opiskelijoihin ja luomme opiskelumahdollisuuksia leipomokoulujemme kautta. Meille ihmiset ovat kaiken keskiössä. Olemme sitoutuneet työntekijöihimme luomalla välittävän työyhteisön, joka on tasa-arvoinen ja kannustaa kehittymiseen.

Strategiamme on kolmiosainen: Parempaa terveyttä, parempi maailma ja parempi elämä. 

Mission to Mars - Matka Marsiin -projektimme, jossa mm. testaamme planeetta Marsin olosuhteissa viljelyä, on taidonnäytteemme innovatiivisesta kestävän kehityksen ja pitkän aikavälin projektista. 

Parempaa terveyttä

Parempaa terveyttä

Terveys on ponnahduslauta parempaan elämään; se antaa polttoainetta unelmille ja hyvinvoinnille. Terveenä voit nauttia laatuajasta, rakkaistasi, seurata unelmiasi ja löytää onnellisuuden. Ravitseva tuoka ja terveellinen ruokavalio ovat hyvän terveyden perusta. Elintarvikeyrityksenä olemme valmiina tekemään osamme terveyden puolesta.

Parempi maailma

Parempi maailma

Puratoksella me tiedämme, kuinka tärkeää on pitää huolta maapallosta. Vähennämme, uudelleenkäytämme ja kierrätämme niin paljon kuin voimme ja olemme vannoneet pyrkivämme säilyttämään metsämme ja biodiversiteetin. Lisäksi pyrimme hankkimaan raaka-aineemme vastuullisesti taaten vähäisimmät vaikutukset maapallolle.

Parempi elämä

Parempi elämä

Ei väliä kuinka kunnianhimoiset tavoitteet meillä on maailmaa kohtaan, Puratos laittaa ihmiset aina etusijalle. Innovointi ja traditio yhdistyvät huippulaaduksi tuotteissamme, joissa emme halua tehdä kompromissejä arvojemme suhteen.

Mission to Mars - Matka Marsiin -projekti

Mission to Mars - Matka Marsiin -projekti

Kokeilemme jopa planeetta Marsin olosuhteita inspiroituaksemme ja innovoidaksemme ja kehittääksemme lisää innovatiivista ajattelua sekä auttaaksemme asiakkaitamme kehittämään liiketoimiaan kestävän kehityksen keinoin.