Olemme sitoutuneet parempaan elämään

Riippumatta siitä kuinka kunnianhimoisia tulevaisuudentavoitteemme ja toiveemme maapalloa kohtaan ovat, Puratos tulee aina laittamaan ihmiset etusijalle. Yhdistämme innovaation ja perinteet voidaksemme taata ensiluokkaisen laadun, noudattaen aina yrityksemme arvoja. Jaamme menestyksemme niiden kanssa, jotka kulkevat mukanamme.

Työskentelemme yhdessä niiden yhteisöiden kanssa, joihin kuulumme: Tavoitteemme on taata turvalliset ja vakaat tulot maanviljelijöille ympäri maailmaa sekä investoida elämää mullistaviin koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla koulutusta leipomokouluissamme. Olemme sitoutuneet työntekijöihimme ja luomaan välittävän työympäristön, joka arvostaa monimuotoisuutta ja edistää henkilökohtaista kehitystä.

Pitkäkestoiset tavoitteemme: 

Yhteisöt:

  • Tavoittaa 4M€ vuosittainen Suklaabonus vuoteen 2025 mennessä;
  • Avata yksi leipomokoulu joka vuosi;
  • Saada 1 000 oppilasta Bakery school - Leipomokoulu ohjelmaamme vuoteen 2030 mennessä;
  • Tulemme yhä tukemaan monimuotoisuutta työyhteisössämme ja tarjoamme yhtäläiset mahdollisuudet kaikille.

Perinteet:

  • Suojelemme viittä alkuperäistä meksikolaista kaakaolajiketta ja hedelmien biologista monimuotoisuutta;
  • Rekisteröimme 10 000 hapanjuuritaikinaa digitaaliseen kirjastoomme ymmärtääksesi paremmin biologista monimuotoisuutta;

Lisätietoja löydät vuosittaisesta kestävän kehityksen raportistamme.

Perinteet

Perinteet

Leivonta ja suklaanvalmistus ovat hyvin vanhoja ja erittäin arvostettuja taitoja. Vaalimme leivonnan ja suklaanvalmistuksen perinteitä ylpeydellä. 

Ihmiset

Ihmiset

Pystymme täyttämään antamamme lupaukset ammattitaitoisen tiimimme avulla. Ihmiset Puratoksella ovatkin ne, jotka tekevät yrityksestämme sen joka olemme ja tuovat arvomme elämään. 

Yhteisöt

Yhteisöt

Työskentelemme yhdessä niiden yhteisöiden kanssa, joihin kuulumme: Tavoitteemme on taata turvalliset ja vakaat tulot viljelijöille ympäri maailman sekä investoida elämää mullistaviin koulutusmahdollisuuksiin leipomokouluissamme. 

Lupauksemme sinulle ja tuleville sukupolville

Haluamme vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan ja emme ota tätä tavoitetta kevyesti. Kaikki toimintamme perustuu kestävään kehitykseen.

Lue lisää

Parempi maailma

Tiedämme kuinka tärkeää on pitää huolta maapallosta. Vähennämme, uudelleenkäytämme ja kierrätämme niin paljon kuin pystymme ja olemme sitoutuneet säilyttämään metsät ja biodiversiteetin. Hankimme raaka-aineemme vastuuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Lue lisää