Olemme sitoutuneet parempaan maailmaan

Puratoksella me tiedämme, kuinka tärkeää on pitää huolta maapallosta. Vähennämme, uudelleenkäytämme ja kierrätämme niin paljon kuin voimme ja olemme vannoneet pyrkivämme säilyttämään metsämme ja biodiversiteetin. Lisäksi pyrimme hankkimaan raaka-aineemme vastuullisesti taaten vähäisimmät vaikutukset maapallolle. Tämä ei kuitenkaan ole tarpeeksi. Olemme sitoutuneet kestävän kehityksen päämääriin: haluamme saavuttaa hiilineutraliuden 2025 mennessä, vesitaseen 2030 mennessä ja 2030 mennessä tilanteen, jossa emme tuota yhtään kaatopaikkajätettä.  

Päämäärä ilman suunnitelmaa on vain unelma. Siksi olemmekin laatineet yksityiskohtaisen suunnitelman, jonka avulla voimme luovia kohti välitavoitteitamme - ja lopulta saavuttaa tavoitteemme. Katso lisätietoja kestävästä kehityksestä vuosikertomuksestamme. 

Vastuullinen raaka-ainehankinta

Vastuullinen raaka-ainehankinta

Ostamme lukuisia eri raaka-aineita ympäri maailmaa valmistaaksemme korkealaatuisia raaka-aineita leipomoille, konditorioille ja suklaanvalmistajille. Olemme sitoutueet 100% vastuulliseen hankintaan ja teemme läheistä yhteistyötä koko toimitusketjun kanssa.

Ympäristö

Ympäristö

Haluamme vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan ja emme ota tätä tavoitetta kevyesti. Kaikki toimintamme perustuu kestävään kehitykseen. Haluamme tehdä töitä saavuttaaksemme hiilineutraaliuden, käyttää vettä vastuullisesti ja vähentää jätettä.