Puratos on sitoutunut ympäristön lisäksi myös ihmisiin ja lupaamme tehdä kaikkemme auttaaksemme yhteisöjä, joiden kanssa työskentelemme. Jaamme tietoa ja taitoa heikompiosaisille ja investoimme kestävän kehityksen ohjelmiin, jotka turvaavat luonnon monimuotoisuutta sekä parantavat paikallisten ihmisten elinoloja. Tätä silmällä pitäen Puratos perusti kaksi säätiötä vuonna 2016.

Bakery School Foundation

Bakery School Foundation perustettiin tarjoamaan laadukasta koulutusta kehitysmaiden vähäosaisille nuorille

Kun Puratos aloitti toimintansa Intiassa, huomasimme kaduilla paljon lapsia. He olivat nuoria ja heillä oli vain vähän toivoa tulevaisuudesta. Heidän vanhempansa ansaitsivat vähimmäispalkkoja, eivätkä voineet investoida lastensa koulutukseen. Samaan aikaan meidän oli yhä vaikeampaa löytää päteviä teknisiä neuvonantajia ja kohtasimme myös vakavaa pulaa ammattitaitoisista leipureista, kondiittoreista ja suklaamestareista.

Näin idea leipomokoulustamme muotoutui ja muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 2014, ensimmäinen koulu avattiin Mumbaissa yhteistyössä Bakery School Foundationin kanssa. Tätä seurasivat monet muut, mukaan lukien Brasilia, Meksiko, Etelä-Afrikka, Romania ja Filippiinit.

Kurssimme ovat suunniteltu viemään oppilaita peruskoulutusta pidemmälle ja antamaan heille käytännön koulutus, jota he tarvitsevat ansaitakseen kunnollisen toimeentulon. Ohjelma sisältää myös palkallisia harjoittelupaikkoja eri yrityksissä.

 

Olemme myös sitoutuneet työllistämään tutkinnonsuorittaneita tytäryhtiöissämme heidän saavutustensa perusteella tai vaihtoehtoisesti auttamaan heitä löytämään työtä asiakkaidemme kanssa. Vuoteen 2030 mennessä toivomme voivamme auttaa 1000 kehitysmaiden nuorta toteuttamaan intohimoaan yhdessä kouluistamme.

Next Generation Cacao Foundation

Next Generation Cacao Foundation on suunniteltu edistämään Cacao-Trace™ -ohjelmaan osallistuvien kaakaonviljely-yhteisöjen sosiaalista, taloudellista ja ympäristöllistä kehitystä. Se on voittoatavoittelematon järjestö, joka pyrkii parantamaan kaakaonviljelijöiden elintasoa varmistaen, että he saavat oikeudenmukaisen osuuden toimitusketjussa tuotetusta suklaan  arvosta. Säätiö saavuttaa tämän jakamalla "suklaabonusta", palkkiota, jonka Cacao-Tracen asiakkaat maksavat.

Säätiö toimii suklaabonuksen keräämisen ja jakamisen välineenä: 100 % kerätyistä määristä saapuu viljelijöille. Belcolade kattaa kaikki käyttökustannukset.

Related Pages:

Parempi elämä

Puratos tulee aina laittamaan ihmiset etusijalle. Yhdistämme innovaation ja perinteet voidaksemme taata ensiluokkaisen laadun, noudattaen aina yrityksemme arvoja. Jaamme menestyksemme niiden kanssa, jotka kulkevat mukanamme.

Lue lisää

VAALIMME PERINTEITÄ

Leivonta ja suklaan valmistus ovat arvostettuja taitoja. Vaalimme näitä perinteitä.

Lue lisää