Haluamme vaalia leivonnan ja suklaan valmistuksen perinteitä

Innovaatiot ovat meille Puratoksella tärkeä voimavara. Haluamme samalla kunnioittaa perinteitä - parhaat innovaatiot syntyvät perinteiden ja uusien ideoiden yhdistämisestä. 

Haluamme ylläpitää leivonnan taitoja ja olemmekin perustaneet ainutlaatuisen taikinajuurikirjaston: Sourdough Library , jossa säilytämme ja tutkimme eri puolilla maailmaa valmistettuja juuritaikinoita. Yhtä intohimoisesti haluamme vaalia belgialaisen suklaan perinteitä. 

Leipä

 

Arvostamme leivonnan perinteitä ja leipää. Olemmekin avanneet vierailukeskuksen Belgiaan Sankt Vithiin:  “Maison du Levain” / "Center for Bread Flavor", jossa vierailjat voivat tutustua leivän ja leipomisen historiaan sekä tulevaisuuteen.

SUKLAA

 

Belgialaisella suklaalla on meille erityinen merkitys, sillä Puratos perustettiin Belgiassa. Puratos on valmistanut Belcolade- suklaata yli kolmenkymmenen vuoden ajan, käyttäen aina laadukkaimpia raaka-aineita. Olemme erityisesti panostaneet suklaanvalmistuksen menetelmien, kuten fermentoinnin kehittämiseen, minkä johdosta Belcolade- suklaassa on täyteläisen herkullinen maku. 

Vuonna 2008 Belcolade osti 60 hehtaaria maata Yucatanista Meksikosta, jonne istutettiin criollo- kaakaopapuja. Criollo on yksi maailman vanhimmista ja harvinaisimmista kaakaopavuista. Meksikossa on viisi erilaista vanhaa kaakaopapulajiketta, jotka pyrimme säilyttämään. Osana säilytystyötä ylläpidämme kasvillisuuden monimuotoisuutta mm. istuttamalla puita. Olemme jo istuttaneet 66 000 ja tavoitteenamme on istuttaa jopa 300 000 puuta. Näin edistämme myös eläinlajiston monimuotoisuutta. Näin ylläpidämme kestävää kaakaon viljelyä.

Puratos tekee myös yhteistyötä suklaamuseoiden kanssa, mm. Bruggessa, Brysselissä, Pariisissa, Colmarissa, Prahassa, Beirutissa ja monissa muissa kaupungeissa. 

Parempi elämä

Puratos tulee aina laittamaan ihmiset etusijalle. Yhdistämme innovaation ja perinteet voidaksemme taata ensiluokkaisen laadun, noudattaen aina yrityksemme arvoja. Jaamme menestyksemme niiden kanssa, jotka kulkevat mukanamme.

Lue lisää

Yhteisöt

Toimimme yhteistyössä niiden yhteisöjen kanssa, joihin kuulumme: Tavoitteemme on taata turvalliset ja vakaat tulot maanviljelijöille ympäri maailmaa sekä investoida elämää mullistaviin koulutusmahdollisuuksiin leipomokoulujemme avulla.

Lue lisää