Voimme täyttää lupauksemme vain ammattitaitoisen tiimimme avulla. Ihmiset Puratoksella ovatkin ne, jotka tekevät yrityksestämme sen joka olemme ja tuovat arvomme elämään. He ovat Puratoksen taika. Se näkymätön laadun, etiikan, vision, rohkeuden, intohimon ja tiimihengen voima, joka on ohjannut menestystämme jo sadan vuoden ajan. Tapa, jolla olemme vuorovaikutuksessa kollegoiden, liikekumppaneiden ja sidosryhmien kanssa varmistaa, että liiketoimintamme jatkuu vastuullisena.

 

Oppiminen ja kehitys

Kuten innovaatio on avaintekijä jatkuvassa liiketoiminnan kasvussa, jatkuva oppiminen on työntekijöidemme menestyksen avaintekijä. Siksi perustimme oman Puratos-yliopiston vuonna 2006. Yliopistolla on kampuksia Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa, ja se tarjoaa korkealaatuista koulutusta tuotteistamme, teknologioistamme ja ratkaisuistamme, toiminnallisista valmiuksistamme ja johtamistaidoistamme.

Kaikille teknisille neuvonantajille ja sovellusasiantuntijoille maailmanlaajuisesti on kehitetty uusi Guild-oppimisohjelma, jonka tavoitteena on rakentaa maailmanluokan asiantuntemusta valmiista tuotteista ja vaalia tiedonjakamisyhteisöä, jossa mestarit kehittävät mestareita. Guild-ohjelma tarjoaa useita leipomo-, konditoria- ja suklaaosaamisen kursseja.

 

Terveys ja turvallisuus

Olemme Puratoksella sitoutuneet pitämään työntekijämme turvassa ja onnellisina, jonka vuoksi parannamme jatkuvasti työterveyteen, turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyviä toimintatapojamme. Meille yksikin onnettomuus on yksi liikaa. Siksi pyrimme varmistamaan loukkaantumisvapaan ympäristön kaikessa toiminnassamme kaikkialla maailmassa. Seuraamme ja päivitämme työntekijöiden ja heidän perheidensä etuja säännöllisesti kannustaaksemme pysyvyyttä ja luodaksemme positiivisen työilmapiirin. Järjestämme myös säännöllisiä terveystarkastuksia kaikille työntekijöille ja tarjoamme heille sairausvakuutuksen.

Are you looking for the right recipe for your career?

Discover job openings at Puratos!

Parempi elämä

Puratos tulee aina laittamaan ihmiset etusijalle. Yhdistämme innovaation ja perinteet voidaksemme taata ensiluokkaisen laadun, noudattaen aina yrityksemme arvoja. Jaamme menestyksemme niiden kanssa, jotka kulkevat mukanamme.

Lue lisää

VAALIMME PERINTEITÄ

Leivonta ja suklaan valmistus ovat arvostettuja taitoja. Vaalimme näitä perinteitä.

Lue lisää